Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen bruin

Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen bruin

92,-

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol: lichtblauw
Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen bruin

92,-

 • Blauw, Groen
 • 137 x 180 cm
 • Lamswol
 • John Hanly
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Plaid in ruiten met lichtblauw met lichtgroen

Lamswollen plaid in ruitpatroon in lichtblauw, lichtgroen, bruin, en een dun crème wit streepje. Bij elkaar geeft dat een mooie combinatie van zachte kleuren. De afmeting van deze wollen plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang. Deze maat is ideaal als plaid op de bank. Je kan er namelijk helemaal onder zitten of liggen. En gebruik je ‘m niet, dan neemt ie niet te veel plek in. Hang ‘m mooi opgevouwen over de leuning of drapeer ‘m over je bank. Dan geeft ie je bank een mooi kleuraccent. Dus zoek je een bank plaid dan is deze maat erg geschikt.
De plaid is geweven van lamswol en daardoor heerlijk zacht, van erg goede kwaliteit, vormvast en pilt of kriebelt niet. Hij is vrij dun geweven, vergelijkbaar met een sjaal. Door het isolerend vermogen van lamswol is ie heerlijk warm, je slaat ‘m zo om je heen. Nooit meer koud op de bank met een plaid.
Deze woonplaid past erg mooi in een interieur met hout, veel wit en beige en/of bruintinten. Ook is het mooie het lichtblauw of groen terug te laten komen bijvoorbeeld in kussens. Een aanwinst op je bank en natuurlijk ook heerlijk warm om lekker onder te zitten of liggen.

Informatie lamswollen plaid lichtblauw, lichtgroen

 • Geweven van 100% lamswol.
 • Kleurgebruik: meerdere lichtblauw en lichtgroentinten met wat lichtbruin en een beetje beige.
 • De plaid heeft een mooi klassiek Iers ruitpatroon.
 • Merk: John Hanly uit Ierland
 • Deze plaid wordt gratis verzonden!

Onderhoud van de plaid

Wol is een product uit de natuur. Lamswol is een zeer zachte wol. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid heeft dus vrijwel geen onderhoud nodig. Je kunt je lamswollen plaid af en toe even buiten laten luchten. Mocht het echt nodig zijn, de plaid dan laten stomen.

De schapen en lammeren die worden gehouden voor de wol van de plaids van John Hanly zijn diervriendelijk gehouden en geschoren.

1 beoordeling voor Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen bruin

 1. Sascha Meyer (geverifieerde eigenaar)

  Superfijne lichtgewicht deken die zacht en comfortabel aanvoelt.

Een beoordeling toevoegen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link