Plaid lamswol merinowol – Leaf lichtblauw

Plaid lamswol merinowol – Leaf lichtblauw

99,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Lichtblauw
  • 130 x 200 cm
  • Merinowol & lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

,

Lichtblauwe plaid van zachte wol

Lichtblauwe plaid met mooi rustig blaadjes patroon welke in zacht wit door het lichtblauw is geweven. Deze mooie zacht grijsblauwe woonplaid is geweven van een combinatie van lamswol en merinowol. Hij bestaat voor 60% uit merinowol en 40% lamswol. Door na het weven de plaid te borstelen is ie extra zacht. De plaid heeft een ingeweven patroon met blaadjes en heet daarom Leaf. De kleur is mooi zacht grijsblauw en heet Lead grey. Deze wollen plaid is van het Zweedse merk Klippan. Klippan staat voor kwaliteit, natuurlijke materialen en duurzame producten. Zo is de wol die voor de plaids is gebruikt ecologisch. Ecologische wol betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu tijdens de productie van de wol. Daarnaast worden de dieren die de wol leveren goed verzorgd. En tijdens de verwerking van de wol tot producten worden geen chemische stoffen gebruikt.
Deze Klippan plaid staat prachtig op je bank. Hij is lekker warm en hij is gemiddeld van dikte. Dus sla ‘m lekker om je heen als je op de bank zit. De kleur is mooi zacht grijzig lichtblauw, een rustige kleur die makkelijke combineert met andere kleuren. Lichtblauw is een prachtige kleur voor in je huis. Mooi grijzig en gefet je interieur daarom een rustig kleuraccent. Lichtblauw staat prachtig met grijs en/of wit en combineert ook mooi met bijvoorbeeld geel of groen.
Op de ene kant zie je het blaadjes patroon goed. De andere kant ziet er net wat anders uit, dat zijn wat meer grote blaadjes met strepen. Leuk want zo heb je twee verschillende kanten.

Wollen plaid in lichtblauw

  • Materiaal: 60% merinowol, 40% lamswol. Heerlijk warm.
  • De maat is: 130 cm breed en 200 cm lang (lengte inclusief de franjes). Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: grijzig lichtblauw. Lead grey.
  • Patroon: Leaf, een blaadjes patroon. Ook verkrijgbaar in geel.
  • Wol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product. Wol is een natuur product en ademt. Het houdt je warm maar niet te.

Hoe onderhoud ik mijn wollen plaid?

Wol is een product uit de natuur. Het beschermt de dieren tegen kou en vuil worden. Daarom is voor de mens wol ook zo’n fijn product. Wol stoot vuil af dus je wollen Klippan deken blijft mooi en wordt niet snel vies. Hang ‘m af en toe even buiten op dan is ie weer heerlijk fris. Indien echt nodig kan deze wollen woondeken in de handwas bij max. 30 graden. Niet centrifugeren of uitwringen en liggend laten drogen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link